Együtt az újszülöttel

Végre együtt, otthon a család

Veletek együtt örülünk, hogy beérett a hosszú várakozás gyümölcse és végre itthon vagytok! Szívből gratulálunk!

A járványügyi helyzet ellenére, bizonyos feltételek mellett még van lehetőségünk az újszülöttet otthonában meglátogatni, így szükség szerint személyesen is tudunk találkozni, azonban továbbra is fenntartjuk a távkonzultáció lehetőségét is. Látogatni természetesen csak abban az esetben tudunk, ha a családban mindenki egészséges. Ilyenkor kérünk , hogy a látogatás alatt viseljetek maszkot, mi is így teszünk majd.

Mivel a várandós gondozás a kisbaba megszületésével lezárult, ezért újabb gondozási terv szerint folytatjuk a közös munkát, melyet az alábbi gombra kattintva érhetsz el.

Kérlek, hogy az alábbi gombra kattintva, töltsd ki a néhány kérdésből álló űrlapot!

Az újszülött meglátogatása után igény szerint, de a biztonság kedvéért leginkább távkonzultáció segítségével állunk rendelkezésetekre.

Munkaidőben vagyunk elérhetőek a szokásos kapcsolattartási módokon (Messenger, Viber, e-mail, telefon, sms). Ha kérdésetek van, keressetek bennünket! Küldhettek videókat, fotókat, az adatvédelemnek megfelelően vigyázunk ezekre a felvételekre.

Problémameetes esetben az újszülött látogatás után személyesen az 1 hónapos státusz vizsgálaton találkozunk legközelebb, emiatt fontos, hogy az e-mailben csatolt “Újszülött tájékoztató” füzetet olvassátok el, sok hasznos információ van benne, amire ebben a néhány hétben szükséged lehet.

Amennyiben úgy alakult a helyzet, hogy nem tudunk személyesen találkozni, kérlek olvasd el az alábbi gombon elérhető információkat, hogy ilyen formában is a segítségedre legyünk.

Forrás: istock.com / Mikolette
Letölthető tartalmak

Ajánlott bejegyzések:
Gyermekágyas gondozás
Problémák szülés után
Császárvonal: Császármetszés utáni testi-, lelki segítség, hegkezelés
https://picifuzet.hu/a-koraszulott-baba-viselkedese/
Szoptatás mellett szedhető gyógyszerek
Baba elsősegély
Kötelező, és ajánlott oltások
Ajánlott weboldalak
Egészségügyi ellátás Pátyon